Estrada

Životna priča Enisa Bešlagića: Nakon ovoga ćete ga voljeti duplo više

Enis Bešlagić iz Tešnja

Enis Bešlagić je najpopularniji bosanskohercegovački glumac i iako posljednjih godina ne snima mnogo, on je i dalje duboko urezan u srca svih Bosanaca i Hercegovaca zbog svega onog dobrog što je uradio u prošlosti.

Igrao je u našim najboljim filmovima i serijama, a njegove uloge i danas se prepričavaju. Enis je školovan glumac, ali prije nego je ušao u svijet filma, bavio se svim i svačim kako bi sebi i svojoj porodici osigurao koru hljeba.

On je sa 16 godina pobjegao od rata iz rodnog Tešnja kod rodbine u Njemačku. Odmah se zaposlio u firmi za čišćenje, a nakon tri mjeseca ribanja ureda počeo je raditi na groblju u Münchenu, piše “CIK“.

Radio je kako ne bi bio na socijalnoj pomoći, a tamo je naučio puno o životu. Od zarađenog novca kupovao je ono što si u djetinjstvu koje je prekinuo rat nije mogao priuštiti. Nije mu smetalo. Čekao je svoju šansu koja je došla.

Sad je tu gdje jeste i ko zna koliko će nam još radosti donijeti. Neka nam je živ i zdrav, i hvala mu za sve nezaboravne trenutke koje nam je priredio. Jedan je Ens Bešlagić. Njegovu potresu ispovijesti o velikim problemima u kojima se našao u posljednje vrijeme čitajte ovdje.

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

Životna priča Enisa Bešlagića: Nakon ovoga ćete ga voljeti duplo više

--