Posao

Za sjedenje u travi plaća 2.000 eura mjesečno!

autokosilice

Španjolska podružnica jedne tvrtke koja proizvodi autokosilice objavila je oglas u kojem traži nadzornika automatskih kosilica trave za mjesečnu plaću od 2.000 eura.

On će u jednom parku u Madridu trebati gledati kako rade automatske kosilice te bilježiti svoja opažanja.

U oglasu piše kako traže mlade ljude u dobi između 25 i 35 godina, sposobne gledati travu kako raste dok kosilica radi svoj posao. Kandidat mora biti informatički pismen, mora se znati koristiti internetom i socijalnim mrežama kako bi svoja iskustva mogao dijeliti na Twitteru i Facebooku, piše “CIK“.

Tvrtka je na svojoj Facebook stranici fanove zamolila da predlože koji madridski park bi trebao biti izabran za promociju njihova posljednjeg proizvoda. Predloženi su Madridski botanički vrt i park Juan Carlos I.

Za ovaj posao se javilo gotovo 1.000 osoba.

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

Za sjedenje u travi plaća 2.000 eura mjesečno!

--