Glamur

‘Seksam se s lutkom oko četiri puta tjedno, supruzi ne smeta’

Svoju April vlasnik James vodi na hamburgere, šminka ju i odjeva, no čini se kako mu ona nije dovoljna. Trenutno štedi novce da si kupi robotsku lutku za seks Harmony.

James, 58-godišnji inženjer oženjen je 36 godina i ima jako dobar seksualni život – s lutkom April, koju pod plahte odvede čak četiri puta tjedno. Trenutno štedi kako bi kupio robotsku seks lutku koja se može smijati, odgovarati i reagirati na njegove pokrete tijekom seksa.

Njegova žena Tine kaže kako joj isprva nije bilo drago što joj suprug ima novu “ženu” u životu, no da se s vremenom naviknula.

– Ako je zaista htio, mogao je otići i pronaći bilo koju ženu, no on to nije htio – ostao mi je vjeran, rekla je Tine za Mirror. No to baš i nije tako. James zbog svojih godina ni ne vjeruje kako bi mogao pronaći tako lijepu i mladoliku (lutke uvijek izgledaju kao da su u 20-ima) jer, kako kaže “nije Brad Pitt“.

– Seksamo se oko dva do tri, a ponekad i četiri puta tjedno. Nevjerojatno je, kao da se seksam s pravom ženom. Jedina razlika je ta što ju moram staviti u pozu u kojoj želim da bude, rekao je James te dodao kako je posjedovanje seks-lutke samo jedan dio užitka kojeg mu pruža. Na duge staze, James se o April treba brinuti – kako će ju odjenuti, našminkati i razgovarati s njome.

– Većina vlasnika seks-lutki kad ju nabave ne očekuju da će razviti s njima vezu. Kad bih trebao birati između April i svoje žene zaista ne znam koju bih izabrao.

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

'Seksam se s lutkom oko četiri puta tjedno, supruzi ne smeta'

--