Glamur

‘Seksam se s lutkom oko četiri puta tjedno, supruzi ne smeta’

Svoju April vlasnik James vodi na hamburgere, šminka ju i odjeva, no čini se kako mu ona nije dovoljna. Trenutno štedi novce da si kupi robotsku lutku za seks Harmony.

James, 58-godišnji inženjer oženjen je 36 godina i ima jako dobar seksualni život – s lutkom April, koju pod plahte odvede čak četiri puta tjedno. Trenutno štedi kako bi kupio robotsku seks lutku koja se može smijati, odgovarati i reagirati na njegove pokrete tijekom seksa.

Njegova žena Tine kaže kako joj isprva nije bilo drago što joj suprug ima novu “ženu” u životu, no da se s vremenom naviknula.

– Ako je zaista htio, mogao je otići i pronaći bilo koju ženu, no on to nije htio – ostao mi je vjeran, rekla je Tine za Mirror. No to baš i nije tako. James zbog svojih godina ni ne vjeruje kako bi mogao pronaći tako lijepu i mladoliku (lutke uvijek izgledaju kao da su u 20-ima) jer, kako kaže “nije Brad Pitt“.

– Seksamo se oko dva do tri, a ponekad i četiri puta tjedno. Nevjerojatno je, kao da se seksam s pravom ženom. Jedina razlika je ta što ju moram staviti u pozu u kojoj želim da bude, rekao je James te dodao kako je posjedovanje seks-lutke samo jedan dio užitka kojeg mu pruža. Na duge staze, James se o April treba brinuti – kako će ju odjenuti, našminkati i razgovarati s njome.

– Većina vlasnika seks-lutki kad ju nabave ne očekuju da će razviti s njima vezu. Kad bih trebao birati između April i svoje žene zaista ne znam koju bih izabrao.

To Top
--