Robin hood 2018 film online sa prevodom

0
1640
Robin hood 2018 online sa prevodom
Robin hood 2018 online sa prevodom

Robin Hood je predstojeća američka akcija – avanturistički film u režiji Otta Bathursta, a napisao je Ben Chandler i David James Kelly iz priče Chandlera i zasnovan na priči o Robinu Hoodu . Glumci su Taron Egerton , Jamie Foxx , Ben Mendelsohn , Eve Hewson , Tim Minchin i Jamie Dornan . Lionsgate će ga premijerno pustiti 21. novembra 2018. godine.

Projekt je prvi put objavljen 26. februara 2015. godine, najavljeni scenario napisao je Joby Harold , koji je Leonardo DiCaprio ‘s Appian Way realizirao. Već su bile dvije verzije: jedna u Disneyu nazvana Nottingham & Hood, a drugi u Sonyu pod nazivom Hood . Očekuje se da će ovaj scenario preuzeti od Sony-a da bi se spojio s drugim projektom. [2] Lionsgate je 19. marta 2015. godine stekla prava distribucije filma. Tada je nosila ime Robin Hood: Origins . [3]Lionsgate je 4. juna 2015. godine postavio Ottu Bathurstu da usmjeri film, koji bi DiCaprio i Jennifer Davisson Killoran iz Appian Waya produkovali zajedno sa Haroldom i Tory Tunnellom iz Safehouse Pictures. [4] 31. jula 2015. godine, Rok Hollywood otkrio je da nekoliko glumaca  kokurira za glavnu ulogu, uključujući Taron Egerton , Jack Huston , Jack Reynor , i Dylan O’Brien . [5] Vasil Iwanyk bi takođe napravio film kroz svoje Thunder Road Pictures . [5]Kasnije 6. avgusta 2015. godine prijavljeno je da je Egerton bio na vrhu liste za vodeću ulogu i da je bio u ranim pregovorima sa studijem; Međutim, predviđeno je da se možda neće prijaviti da glumi u filmu zbog raspoređivanja problema s nastavkom Kingsmana: Tajna služba . [6] Reporter Hollywooda je 30. septembra 2015. godine potvrdio da je Egerton potpisao za film, ali da je bio u sukobu s nastavkom Kingsmana , koji je trebao početi s proizvodnjom u aprilu. [7]Kasnije sredinom oktobra, potvrdjeno je da su raspoređena pitanja između studija i da će Liongate sada započeti Robin Hood .

[8] 15. oktobra 2015. godine Eve Hewson je izabrana za ulogu Maid Marian od 100 glumica. [9]

11. januara 2016. objavljeno je da je Džejmi Foks u filmu postavljen za ulogu Little John-a , lidera grupe ” Merry Men” . [ 19 ] 19. septembra 2016. godine prijavljeno je da se Džejmi Dornan priključio filmu Willa Scarleta , polu brata Hooda, člana Merry Men[11] U novembru 2016. godine, najavljen je film titla Robin Hood, a Paul Anderson je postavio neodređenu ulogu. [12] 13. decembra  Ben Mendelsohn je ubačen u film kao šerif od Nottingema . [14] 

Film će biti dostupan na sajtu nekoliko dana nakon premijere. Pogledajte triler.