Vijesti

RODITELJI U ŠOKU: Policija u Bihaću uhapsila nastavnicu biologije zbog sumnje da je prodavala drogu?!

nastavnicu biologije prodavala drogu

Pored Merime Haračić, nastavnice biologije u Osnovnoj školi “Prekounje” u Bihaću, uhapšene su još dvije osobe zbog sumnje da su trgovali narkoticima

Bihaćka policija uhapsila je 39-godišnju Merimu Haračić, nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Prekounje” u Bihaću, te još dvije osobe zbog sumnje da su trgovali narkoticima.

Kako je za Faktor potvrdila Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a Unsko-sanskog kantona, policija je jučer obavila pretrese na više lokacija po nalogu bihaćkog Kantonalnog tužilaštva.

Osim nastavnice Haračić, uhapšeni su I. S. (30) i A. E. (27), a svima se na teret stavlja krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se saznaje, policija je tokom pretresa pronašla i oduzela određenu količinu skanka.

U OŠ “Prekounje” samo su kratko potvrdili da se radi o nastavnici njihove škole, međutim više informacija o njenom hapšenju nisu imali.

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

RODITELJI U ŠOKU: Policija u Bihaću uhapsila nastavnicu biologije zbog sumnje da je prodavala drogu?!

--