Mogli: Legenda džungle film sa prevodom

0
29
Mogli legenda džungle film sa prevodom
Mogli legenda džungle film sa prevodom

Uskoro stiže još jedna verzija filma Knjiga o džungli, ali ovaj put se prikazuje mračnija strana cijele priče.

Mogli: Legenda džungle je fantazijski film  u režiji Andy Serkisa po scenariju Callie Kloves. Glavni glumci su Rohan Chand , Matthew Rhys i Freida Pinto.

Razgovori o novom filmu Knjige o Džungli  započeli su 2012. godine, a obratili su se različitim režiserima, uključujući Steve Kloves , Ron Howard i Alejandro González Iñárritu , prije nego što je Serkis potvrdio u martu 2014. godine. Veliki dio uloga potpisan je tog avgusta i snimanje je započeto u martu 2015. Snimanje se odvijalo u Južnoj Africi iu Warner Bros Studios u Leavesden , Engleska.

Film će biti objavljen u odabranim pozorištima 29. novembra 2018. godine, nakon čega slijedi njegovo digitalno izdanje Netflix-a 7. decembra 2018. godine.

Ko se sjećate, prije dvije godine izašao je remake Disneyevog animiranog filma iz 1967. godine, Knjiga o džungli. Radi se o filmu Jona Favreaua u kojem su glavne uloge imali Neel Sethi kao Mowgli, a glas su posudili Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o te Scarlett Johansson.

Novi film ima naziv ‘Mowgli: Legenda džungle’ i navodno prikazuje malo mračniju stranu priče. Prikazuje se već poznata priča o dječaku koji je odgojen od strane životinja i koji je živio u šumi. Razlika ovog filma od one slatke Disneyeve priče je da se navodno prikazuje njegova podijeljenost između dva potpuno različita svijeta. On nakon toga prihvaća svoju različitost i postaje legenda.

Film će biti dostupan na sajtu nekoliko dana nakon premijere. Pogledajte triler.