Mission: Impossible – Fallout (2018) film online sa prevodom

0
24
mission-impossible-fallout-2018-sa-prevodom
mission-impossible-fallout-2018-sa-prevodom

Misija: nemoguće – Fallout je američki akcijski špijunski film iz 2018. godine napisan, produciran i režiran od strane Christopher McQuarrie . To je šesto izdanje u filmskoj seriji mission: impossible , a drugi film koji će režirati McQuarrie nakon Rogue Nation . U filmu su Tom Cruise , Ving Rhames , Simon Pegg , Rebecca Ferguson , Sean Harris , Michelle Monaghan i Alec Baldwin , a svi ponavljaju svoje uloge iz prethodnih filmova, zajedno sa Henry Cavill , Vanessa KirbyAngela Bassett , koji se pridružuju filmu. U filmu, Ethan Hunt(Cruise) i njegov tim moraju pratiti ukradeni plutonijum dok ga nadgleda agent CIA (Cavill) nakon što ga proglasi krivim.

Razgovori o šestoj seriji: mission impossible započeo je prije objavljivanja Rogue Nationa 2015. Film je zvanično objavljen u novembru 2015. godine, uz McQuarrie potvrđujući svoj povratak kao pisac i režiser, kao i producent zajedno sa JJ Abrams i Cruise, sedmi saradnja između para. Snimanje je trajalo od aprila 2017. do marta 2018. godine u Parizu , Velikoj Britaniji , Novom Zelandu , Norveškoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima .

Misija: Nemoguća – Fallout je imao svoju svetsku premijeru u Parizu 12. jula 2018. godine i pušten je 27. jula 2018. godine u Sjedinjenim Državama. To je bio prvi u seriji koja se objavila u RealD 3D-u , a takođe je imao i IMAX emisiju. Film je bio uspešan u blagajnama, čime je ostvario 791 milijun dolara u svijetu, čime je postao peti film sa najvišoj zaradi od 2018. godine , najveći film za krstarenje do sada, a najviše zaračunavanje filma u franšizi, nadmašujući Ghost Protocol . Dobio je kritičko priznanje za scenarij, pravac, glumu, kinematografiju, akcijske sekvence, kaskade i muzičke partije, a mnogi kritičari ga zovu najbolja rata u franšizi, a neki u vezi sa njom kao jedan odnajveći akcioni filmovi svih vremena . [3] [4]

Film će biti dostupan na sajtu nekoliko dana nakon premijere. Pogledajte triler.