Estrada

Mirela je nova JK. Bosanka porijeklom iz Tuzle osvaja instagram svojim fotografijama. (VIDEO)

Poznato je da Jelena Karleuša ima milione fanova, i da je njen modni stil neuporediv sa bilo kojom poznatom zvijezdom sa ovih prostora, ali ako je kopiraju Beyonce i Kim Kardashian, postoji i neko ko jako liči na nju, a nije javna ličnost.

Bilo je do sada nekoliko pokušaja djevojaka koje su željele da izgledaju kao JK, ali nisu uspjele. Na njima je dosta toga izgledalo “jeftino“, pa su samim tim bile i slabe i blijede kopije. Ipak ova djevojka je nešto sasvim drugačije!

Mirella ima preko 20.000 “pratilaca” na popularnom Instagramu, i drugačija je po tome što nije modna blogerka, ali svaki novi modni “komad” koji je aktuelan predstavi na ovoj društvenoj mreži, i u koraku je sa svojom miljenicom JK. – Obožavam Jelenu, i zaista mi laska što nas upoređuju, a ja samo kažem, da nam se modni stil poklapa.

Nisam klasična “blogerka”, jer već 18. godina sam u ozbiljnom poslu u Švajcarskoj, radim kao Fashion menadžer – rekla je Mirella koja je porijeklom iz Tuzle BiH.

Izvor CIK.ba

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

Mirela je nova JK. Bosanka porijeklom iz Tuzle osvaja instagram svojim fotografijama. (VIDEO)

--