Sport

Live stream Estonija vs Bosna : Za sve one koji nisu u mogućnosti pratiti utakmicu uživo ili na TV programu

Live stream Estonija vs Bosna

 

Za sve one koji nisu u mogućnosti pratiti utakmicu uživo ili na TV programu, portal “CIK” obezbijedio je linkove za online pracenje utakmice preko interneta.

Live stream –  1

Live stream –  2

Fudbalska reprezentacija BiH će sutra sa početkom u 20,45 sati igrati posljednji susret kvalifikacija za SP u gostima protiv Estonije.

Obje reprezentacije su izgubile šanse za plasman u baraž, pa ne vlada veliko interesovanje za prijenos duela Estonija BiH.

U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.

Pored BHT1, susret iz Estonije direktno će prenositi Abu Dhabi Sports 1 te Sky Sports / RED button.

Utakmicu Estonija – BiH sudite će Vladislav Bezborodov iz Rusije.

Kako bi posmatrali utakmicu u Talinu, došli su uglavnom bh. iseljenici iz skandinavskih zemalja. U nastojanjima da dođu do utješne pobjede kapitena Edina Džeke i društva, bodrit će i navijači BiH iz Njemačke, Austrije, Poljske, ali i iz Chicaga, iz Sjedinjenih Američkih Država. Grupa od 50 navijača stigla je i iz BiH.

Svi se nadaju trijumfu sa kojim bi bila okrenuta nova stranica u historiji nacionalnog tima i za koji vjeruju da će, poslije Mundijala u Brazilu 2014. godine, u skoroj budućnosti ponovo igrati na velikom takmičenju.

Utakmica Estonija – BiH igra se večeras na “A Le Coq Areni” u Talinu sa početkom u 20.45 sati (21.45 po lokalnom vremenu).

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

Live stream Estonija vs Bosna : Za sve one koji nisu u mogućnosti pratiti utakmicu uživo ili na TV programu

--