Live stream Estonija vs Bosna : Za sve one koji nisu u mogućnosti pratiti utakmicu uživo ili na TV programu

462 views
Live stream Estonija vs Bosna
Live stream Estonija vs Bosna

 

Za sve one koji nisu u mogućnosti pratiti utakmicu uživo ili na TV programu, portal “CIK” obezbijedio je linkove za online pracenje utakmice preko interneta.

Live stream –  1

Live stream –  2

Fudbalska reprezentacija BiH će sutra sa početkom u 20,45 sati igrati posljednji susret kvalifikacija za SP u gostima protiv Estonije.

Obje reprezentacije su izgubile šanse za plasman u baraž, pa ne vlada veliko interesovanje za prijenos duela Estonija BiH.

U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.

Pored BHT1, susret iz Estonije direktno će prenositi Abu Dhabi Sports 1 te Sky Sports / RED button.

Utakmicu Estonija – BiH sudite će Vladislav Bezborodov iz Rusije.

Kako bi posmatrali utakmicu u Talinu, došli su uglavnom bh. iseljenici iz skandinavskih zemalja. U nastojanjima da dođu do utješne pobjede kapitena Edina Džeke i društva, bodrit će i navijači BiH iz Njemačke, Austrije, Poljske, ali i iz Chicaga, iz Sjedinjenih Američkih Država. Grupa od 50 navijača stigla je i iz BiH.

Svi se nadaju trijumfu sa kojim bi bila okrenuta nova stranica u historiji nacionalnog tima i za koji vjeruju da će, poslije Mundijala u Brazilu 2014. godine, u skoroj budućnosti ponovo igrati na velikom takmičenju.

Utakmica Estonija – BiH igra se večeras na “A Le Coq Areni” u Talinu sa početkom u 20.45 sati (21.45 po lokalnom vremenu).