(FOTO) JEZIVA PORUKA BIVŠEG DEČKA MANEKENKE KOJA SE UBILA: Možda se sretnemo ponovo… USKORO!

0
240
ubistvo marije
ubistvo marije

Manekenka Marija Ćurčić (25), koja je u nedelju nađena obješena kaišom o gelender u svom stanu, u četvrtak djelovala veselo i zadovoljno na snimanju reklame sa Ronaldinjom. Na Instagramu nakon toga ostavila sliku sa porukom “da je izdominirala”. Ipak, ponekad bi govorila da ništa nema smisla, kažu prijatelji.

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25), koja se u nedelju objesila kaišem o gelender u svom stanu, samo tri dana pre toga blistala je od sreće na snimanju reklame sa poznatim fudbalerom Ronaldinjom!

Sagovornici Informera, koji su prisustvovali ovom snimanju u srijedu i četvrtak, kažu da je Marija djelovala veoma veselo i zadovoljno i da apsolutno ništa nije ukazivalo da ima bilo kakav problem. Čak je nakon urađene reklame, očigledno zadovoljna urađenim poslom, na svom Instagram profilu postavila svoju sliku uz komentar na engleskom, koji u slobodnom prevodu znači “izdominirala sam”. Ipak, njeni prijatelji kažu da bi, posle naleta euforije i sreće tokom revija, snimanja i provoda u klubovima, često padala u depresiju i govorila “kako ništa više nema smisla”.

Prema riječima sagovornika Informera, koji je Mariju video u srijedu i četvrtak, tokom snimanja reklame sa Ronaldinjom i drugih propratnih aktivnosti koje je tim povodom imala, ona je odavala utisak zadovoljne osobe, pune samopouzdanja.

Zanimljivo je da je Marija poslije snimanja najprije postavila sliku sa Ronaldinjom, a potom i svoju sliku sa snimanja reklame, uz koju je ostavila poruku na engleskom, koja govori o njenom dobrom raspoloženju i samopouzdanju.

Ipak, jedna od njenih bliskih prijateljica rekla nam je da je Marija u poslednje vrijeme često znala da iz euforije padne u depresiju i da govori kako joj život nema smisla.

Prema njenim rečima, na Marijine nagle promene raspoloženja nadovezao se i raskid sa dugogodišnjim dečakom

– On je takođe bio iz svijeta klabinga. Marija nikada nije željela da pokaže da joj raskid teško pada i provodila se i veselila, ali smo svi koji je bolje znamo bili svjesni da pati. 

Povodom ovog tragičnog slučaja koji je uzdrmao cjelokupnu srpsku javnost kontaktirali smo i manekenkinog bivšeg dečka Aleksandra Raičevića, koji je i sam zaštitno lice brojnih klubova. Iako smo očekivali da ćemo dobiti neke odgovore i saznati bilo kakav razlog zbog koga je Marija podigla ruku na sebe, Raičević nam je rekao da ni on nema nikakvu ideju šta je moglo da je navede na ovakav korak.

– Niko ne zna zašto. Tuga velika – napisao nam je kratko očigledno skrhani Raičević, a potom na društvenim mrežama objavio crtež sebe i Marije u krevetu i dodao jezivu poruku:

– Možda se sretnemo ponovo… Uskoro…