DARKO LAZIĆ U TEŠKOJ DEPRESIJI! Samo ćerka može da ga spasi?

0
200
Darko Lazić
Darko Lazić

– Znate kako ljudi kažu: “Povrede na tijelu će da se zaliječe, ali na duši, teško…”. A njegova duša je izranjavana više nego tijelo, jer je tek u bolnici imao vremena da razmisli o svemu šta mu se u životu dešavalo. Shvatio je da je najponosniji na to što ima predivnu ćerku, zbog koje mora da ostane zdrav i fizički i psihički. Bio je vrlo mlad kada je osjetio veliki novac i kada mu je popularnost udarila u glavu. Darko je, bez pretjerivanja, i dalje najpopularniji pobjednik “Zvezda Granda”, a veliki je to teret, kada ga stavite na nekoga ko je mlad i neiživljen. Niko nije mogao da ga zaustavi, a Ana je pokušala da od Darka napravi mirnog i posvećenog porodičnog čoveka. Nažalost, to joj nije pošlo za rukom – kaže naš izvor i dodaje da je Darko, uprkos svemu, mnogo vezan za ćerku.

  • Lorena ga je mnogo promijenila i smekšala, a dok su živjeli zajedno, bio joj je veoma privržen. I tada je mnogo radio, ali je svaki slobodan trenutak želio je da provede s njom. Vodio ju je u igraonice i zoo-vrt, svaku joj je želju ispunjavao, a Lorena je najviše voljela kada je tata odvede u Brestač, kod bake i dede. Ali, kada su poroci počeli da ga uzimaju pod svoje, trudio se da što manje vremena provodi kod kuće, da ga ćerka i supruga ne bi gledale – kaže naš izvor i dodaje:
  • Darko sada ima još jedan motiv da što prije ozdravi i svakog dana pita ljekare kada će ga prebaciti u apartman. Čim bude pušten s intenzivne njege, Ana će Lorenu dovesti u posetu. Devojčici još ništa nisu rekli, a i šta da joj kažu? Ništa ne bi razumjela, jer je još dijete. Ali, svakog dana pita za tatu jer joj mnogo nedostaje i jedva čeka da ga vidi – kaže naš izvor na kraju.