Zanimljivosti

Bliži se kraj punim usnama? Ovo je novi trend, još bolniji i skuplji od filera i silikona

filera

 

Nakon što je Kajli Džener estetskom intervencijom povećala usne, čini se da je cijeli svijet zaželio da ima baš takve usne, pa su estetski hirurzi imali pune ruke posla, a i udruženja plastičnih hirurga iz Amerike redovno su javljala da iz godine u godinu potražnja za ovakvim zahvatom neumoljivo raste, piše “Žena“.

I dok se mi na zapadu i dalje svim silama trudimo da nam usne budu što punije, azijske zemlje imaju drugačije standarde koji se polako sele i kod nas. Tamo je, naime, sve veća potražnja za hirurškim smanjivanjem usana.

Kod ovakvog postupka se koža uklanja tačno na granici sa sluzokožom, pa se potom šavovima stvara nova linija usana. I ovaj postupak je mnogo skuplji od silikona i filera, pa cijena doseže i do 3.000 dolara.

Ali još jedna stvar je drugačija kod ovakvog zahvata – ovaj postupak je, za razliku od filera, nepovratan, pa treba dobro razmisliti prije nego što se odlučite na ovu korekciju.

Izvor (Žena.blic.rs/CIK.ba)

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

Bliži se kraj punim usnama? Ovo je novi trend, još bolniji i skuplji od filera i silikona

--