Zanimljivosti

Banjalučanka prodaje diplomu: Cijena je prava sitnica, a daje i NEŠTO GRATIS

Devojka iz Banjaluke odlučila je da proda svoju diploma. I to diplomu profesora srpskog jezika i književnosti.

– Prodajem diplomu profesora srpskog jezika i književnosti. Original pakovanje. Prodajem je dok je još u dobrom stanju, jer ću uskoro početi futrolom razavijati pitu pa će izgubiti na ceni. Diploma nije puno prešla, tek s police na policu. “Jednoč” izvađena i iskopirana. Možete je držati na vidnom mestu da impresionirate prijatelje i rodbinu, ili da udarite nekog po glavi ako vas nervira. U druge svrhe ne verujem da ćete je iskoristiti. Može zamena za vildžan nade ili vrtalj vere. Menjam je i za malo bezobrazluka, jedan prstohvat laži, kašičicu lopovluka i jednu žlicu vegete. Možda nešto i smućkam, pa se zaposlim i bez diplome. Vino na slici – gratis, piše u oglasu.

Izvor CIK.ba

Kontakt

Molimo da saopćenja za javnost, vijesti i dojave šaljete na redakcijsku email adresu.

redakcija@cik.ba.

+387 60 328 7664 viber broj

Marketing

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Saopćenje za javnost

Sadržaji objavljeni na internet portalu CIK.ba mogu se prenositi samo uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta postaviti "hyperlink" vezu na članak u obliku (CIK.ba).
To Top

Banjalučanka prodaje diplomu: Cijena je prava sitnica, a daje i NEŠTO GRATIS

--